•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Antioxidant Status, Diet, Nutrition, and Health

Livre relié | Anglais | Contemporary Food Science | n° 9
189,45 €
+ 378 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This is the first book to integrate the biological, nutritional, and health aspects of antioxidant status. Fifty contributors integrate and transfer the knowledge of free radicals and antioxidants from the test tube to the laboratory of the biologist, clinical nutritionist, and medical researcher, as well as to the office of the dietician, nutritionist, and physician. Topics examined include factors affecting and methods for evaluating antioxidant status in humans; effect of diet and physiological stage (infancy, aging, exercise, alcoholism, HIV infection, etc.) on antioxidant status; and the role of antioxidant status in nutrition, health, and disease.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
672
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 9

Caractéristiques

EAN:
9780849380099
Date de parution :
17-09-98
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
163 mm x 241 mm
Poids :
1102 g

Les avis