•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Baking & Brunch

Gluten-Free Recipes for Success

Judy Campbell
Livre broché | Anglais | Gluten-Free Recipes for Success | n° 1
13,95 €
+ 27 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Judy Campbell, registered dietitian and former nutritional and quantity foods instructor at McGill University, shares her tried and true personal collection of successful gluten-free recipes for traditional comforting baked goods and more. By using the provided special flour mixture recipes and the unique step-by-step mixing methods, amazingly light-textured baked products can be created. Recipes include cream soup, bechamel sauce, chicken fingers, bread, pudding, buckwheat crepes, tea biscuits, savory muffins, carrot-pineapple muffins, banana muffins, blueberry muffins, blueberry cobbler, apple pie, pouding au chômeur with a twist, chocolate zucchini cake, oat chocolate chip cookies, brownies and energy bars. Sure to be an indispensible resource, this book is the first in its series.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
40
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 1

Caractéristiques

EAN:
9780995279407
Date de parution :
20-09-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
86 g

Les avis