•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Basic Fermentation

A Do-It-Yourself Guide to Cultural Manipulation

Sandor Ellix Katz
Livre relié | Anglais | DIY
20,95 €
+ 41 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A classic beginner's guide to fermenting just about anything.

At last, a new edition of fermentation guru Sandor Katz's first published work, including all new, step-by-step photography. A great introduction to fermenting foods at home, whether you're looking to expand your kitchen repertoire into exciting new flavors or seeking to make affordable, natural, probiotic food to heal your guts and soothe your soul. Includes clear, straightforward instructions to get you started making anything fermentable, from bread to cheese to yogurt to kimchi to miso to injera to honey wine. Who knew making tasty, healthy, interesting food could be so simple?

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
96
Langue:
Anglais
Collection :
DIY

Caractéristiques

EAN:
9781621068723
Date de parution :
11-07-17
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
135 mm x 175 mm
Poids :
249 g

Les avis