Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Bread Machine Cookbook

200 Easy to Follow Recipes Baking Delicious Homemade Bread. A Comprehensive Guide for Gluten - Free and Everyday Food needs of the Entire Family

Michelle Williams
Livre relié | Anglais
36,45 €
+ 72 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Are you looking for a fuss-free bread machine cookbook? Do you want to bake your bread and prepare your favorite meals for your family and friends? The Bread Machine Cookbook: 200 EASY-TO-FOLLOW RECIPES FOR BAKING DELICIOUS HOMEMADE BREAD deserves a spot in your kitchen!
This page-turner cookbook will have you excited to try every recipe. Before getting into the amazing 200 recipes, the book first allows readers to understand the mechanics of baking with a bread machine and the machine cycles. In this chapter, the emphasis is on crust functionality and the different processes, such as:
- Bread Machine Cycles - Basic Cycle - Sweet Bread Cycle - Nut or Raisin Cycle - Whole Wheat Cycle - French Bread Cycle - Dough Cycle - Rapid Bake Cycle - Cake or Quick Cycle - Jam Cycle - Time-Bake or Delayed Cycle As a beginner or advanced baker who wants to explore various recipes, including gluten-free ones, reading this book helps them learn the right way of ingredient selection and measurement and convert cooking measurement. Meanwhile, one chapter concentrates on paying attention to the grocery list when shopping. Another teaches about the essential four ingredients to baking bread: Flour, Salt, Yeast, and Water.
Out of the 24-Chapter book, readers can access 20 chapters full of recipes. To ensure everyone will have various dishes and recipes to prepare, 2 chapters cover sweet breads, cheese breads, and nut & seed breads. Also, 3 chapters are allotted for Gluten-free Bread, Keto Bread, and Traditional Bread. Meanwhile, other branches are for Fruit Breads, Vegetable Breads, Sourdough Breads, Holiday Bread, and Spice & Herb Breads.
When are you going to start reading and then put your apron on? Get your copy today.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
142
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781801545303
Date de parution :
18-12-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
216 mm x 279 mm
Poids :
621 g

Les avis