Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Celebrating 150 Years of Canadian Cuisine

Jennifer Ogle, James Darcy
Reliure spiralée | Anglais | New Original
22,45 €
+ 44 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Canadian Classics with Innovative Twists Canadian cooking is defined by its diversity. It recognizes that the country's geography is as diverse as its people, and close to 9000 kilometres makes for a lot of diversity! Canadian food is a celebration of Old World dishes and methods enhanced by New World ingredients--recipes that have been passed on through the generations but incorporate today's fresh, exciting ingredients that would not have been available to our ancestors. We have reacquainted ourselves with First Nations cuisine and are more than ever embracing the traditional foods that Canada's first settlers brought with them. Included in this book are many traditional recipes as well as some that are developed with innovative twists to make use of the new, fresh ingredients. These tasty dishes will please the palate as they reconnect you to your family's and the nation's roots. So celebrate Canada's 150th birthday with this collection of recipes because each dish is a celebration of the country and its heritage: - Digby Scallops with Back Bacon and Vanilla - Cedar-plank Salmon with Orange Pistachio Crust - Ginger beef - Deep Dish Tourtiére - Bison Burger - Hawaiian Pizza - Cabbage Rolls - Poutine - Maple Sugar Cookies - Butter Tarts - Nanaimo Bars - Dandelion Wine. And so much more sumptuous fare from every region and many ethnicities.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
160
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781988133461
Date de parution :
01-06-17
Format:
Reliure spiralée
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
312 g

Les avis