Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Chef's Secrets

Gordon Ramsay
Livre relié | Anglais
24,20 €
+ 48 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Gordon Ramsay's style of cooking is light, healthy, and based on the use of fine quality, fresh ingredients in prime condition. He applies his wealth of culinary knowledge and creativity to transform these ingredients into brilliant dishes that taste sublime. Just how does he do it? In Chef's Secrets Gordon Ramsay reveals all. This fascinating book is much more than a collection of superb recipes from this highly acclaimed chef. It will explain clearly many of the secrets of his techniques, knowledge and skills. The recipes are presented in a clear and easy-to-follow way, with detailed descriptions and clear photographs of Gordon's special techniques, his brilliant short cuts, and other culinary hot tips. Gordon will also, where relevant, show how a relatively straightforward recipe can be varied or embellished to take the dish onto a higher plane. For example a simple, fresh-tasting watercress soup is taken to the next level with an oyster garnish, or a poached egg. For convenient reference, recipes are arranged according to the type of food: fish, poultry and game, meat, fruit etc. There are also hints on buying, storing and preparing the prime ingredients for Gordon's classy but essentially uncomplicated recipes. As with all Gordon's books, special effort is taken to ensure that the recipes are suitable for the home cook. The unique addition of many of the prepare-ahead and time-saving techniques used in his restaurants enables the reader to plan meals with the minimum of fuss and entertain effortlessly. This fascinating cookbook is set to become a classic reference book in every kitchen.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
224
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781844008759
Date de parution :
25-07-10
Format:
Livre relié
Dimensions :
210 mm x 270 mm

Les avis