•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Complete Chinese Cookbook

the only comprehensive, all-encompassing guide to Chinese cookery, fronted by much-loved chef Ken Hom

Ken Hom
Livre relié
37,95 €
+ 75 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

With Cantonese stir-fries and spicy Sichuan favourites alongside discoveries from the lesser-known culinary styles of Yunnan and Hong Kong, this collection is filled with accessible and easy-to-follow recipes, demonstrating the amazing depth of flavour that is only now being fully appreciated in Chinese cuisine.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
352

Caractéristiques

EAN:
9781849900829
Date de parution :
27-01-11
Format:
Livre relié
Dimensions :
195 mm x 246 mm
Poids :
1274 g

Les avis