En raison de l'affluence sans précédent, votre commande online avec livraison à domicile peut actuellement prendre un peu plus de temps que prévu. Besoin de quelque chose d'urgence ? Choisissez de retirer dans un magasin avec du stock. Nos magasins vous accueillent à bras ouverts !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
En raison de l'affluence sans précédent, votre commande online avec livraison à domicile peut actuellement prendre un peu plus de temps que prévu. Besoin de quelque chose d'urgence ? Choisissez de retirer dans un magasin avec du stock. Nos magasins vous accueillent à bras ouverts !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Biologie
  6. Biochimie
  7. Composition of Fatty Acids in Marine and Freshwater Algae of Sindh

Composition of Fatty Acids in Marine and Freshwater Algae of Sindh

Isolation and Characterization

Ehsan Elahi Valeem, Mustafa Shameel
Livre broché | Anglais
77,95 €
+ 155 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Nature has bestowed Pakistan with plentiful resources including algae, which are being utilised for the extraction of metals, phycocolloids, oil, cholesterol free protein and fertilisers. Algae have attracted pharmaceutical and synthesis industries for their commercial exploitation. These organisms include essential fatty acids (EFAs) such as linoleic, arachidonic, linolenic, γ-linolenic acids etc. that must be in diet for healthy growth. These acids cannot be synthesized fast enough by body to meet needs. Present research work aimed at isolation and characterisation of saturated and unsaturated fatty acids from seaweeds and freshwater algae collected from the Karachi coast of northern Arabian Sea as well as various areas of the Sindh Province, Pakistan. This book exhibits comparison of fatty acid composition between various algal phyla, different classes and orders as well as the inhabitants of marine, brackish water and freshwater environments. Such an extensive account of fatty acids with updated references will not only be valuable for a wide range of enthusiastic researchers but also inspire prosperous industrialists to extract economically important fatty acids at large scale.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
240
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783639251036
Date de parution :
18-04-10
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
358 g

Les avis