•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Crisis Management in the Food and Drinks Industry: A Practical Approach

Colin Doeg
Livre broché | Anglais | Practical Approaches to Food Control and Food Quality | n° 2
118,45 €
+ 236 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The anatomy of a crisis.- Protecting your brands and reputation.- Preparing for the unthinkable.- The Internet-a two-edged sword.- Tactics to avoid being caught off-guard.- Product tampering-a constant threat.- Issues tracking and management.- Meeting the media.- Do I need help?.- Sources of technical help.- The powers of enforcement authorities.- Managing a crisis.- Diet and health.- Problems facing the food industry.- Dealing with extremist organizations and terrorist threats.- Bioterrorism-a clear and present danger.- Significant crises.- Interesting case histories.- Events that will shape the future.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
264
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 2

Caractéristiques

EAN:
9781441936202
Date de parution :
06-12-10
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
399 g

Les avis