•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Dying to Eat

Cross-Cultural Perspectives on Food, Death, and the Afterlife

Livre broché | Anglais | Material Worlds
56,45 €
+ 112 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Food has played a major role in funerary and memorial practices since the dawn of the human race. In the ancient Roman world, for example, it was common practice to build channels from the tops of graves into the crypts themselves, and mourners would regularly pour offerings of food and drink into these conduits to nourish the dead while they waited for the afterlife. Funeral cookies wrapped with printed prayers and poems meant to comfort mourners became popular in Victorian England; while in

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
208
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780813178516
Date de parution :
10-12-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
312 g

Les avis