•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Economic Principles for the Hospitality Industry

Ricardo C S Siu
Livre broché | Anglais | Hospitality Essentials
32,95 €
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Economic Principles for the Hospitality Industry is the ideal introduction to the fundamentals of economics in this dynamic and highly competitive sector.

Applying economic theory to a range of diverse and global hospitality industry settings, this book gives the theory real-world context. Looking at critical issues around sustainable economic development in the hospitality industry such as diversification, technology, determinants of demand, and pricing, it enables students to effectively conduct business analyses, evaluate business performance and conduct effective improvements over time. Written in an engaging style, this book assumes no prior knowledge of economics and contains a range of features, including international case studies and discussion questions, to aid beginners in the subject.

This will be an essential introductory yet comprehensive resource on economics for all hospitality students.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
222
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781138090651
Date de parution :
25-06-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
155 mm x 234 mm
Poids :
340 g

Les avis