•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Economie & Management
  5. Management
  6. Effect of Micro Nutrients on Yield and Quality of Mango cv. Amrapali

Effect of Micro Nutrients on Yield and Quality of Mango cv. Amrapali

Anshuman Singh, A K Singh, Ravi Pratap Singh
Livre broché | Anglais
47,95 €
+ 95 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Mango (MangiferaindicaL.) cv. Amrapali" is a considered to be the king of fruit. Mango possess unique nutritional and medicinal qualities apart from being a rich sources of carbohydrate as well as vitamins A and C. The micro nutrients plays as important role in improving the fruit set growth and development, control of fruit drops, fruit maturation and fruit quality. Boron plays an important role for proper development of ovule, pollen tube growth and increases well number of fruit set .It helps in the uptake of calcium and encourages efficient utilization of calcium in plants. It also helps in protein synthesis. Zinc plays an important role in growth and development of fruits. Iron plays an important role associated with the development flavoprotein. The intensity of fruit drop can be minimized and growth and development of fruit can be enhanced by foliar feeding of micro nutrients.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
88
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9786203410105
Date de parution :
15-02-21
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
140 g

Les avis