Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Engineering Agriculture at Texas A&m

The First Hundred Years

Henry C Dethloff, Stephen W Searcy
45,95 €
+ 91 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The abundance of agricultural production enjoyed in the United States is the result of a federal-state partnership that relies on land grant universities to respond to the needs of society through research, invention, problem-solving, outreach, and applied science and engineering.

The Biological and Agricultural Engineering Department at Texas A&M University, established in 1915, has been an important part of that effort. Over the hundred years of its existence, it has successfully tackled the challenges of mechanization, electrification, irrigation, harvest, transport, and more to the benefit of agriculture in Texas, the United States, and the world.

In this book, historian Henry Dethloff and current department chair Stephen Searcy explore the history of the department--its people, its activity, its growth--and project the department's future for its second century, when its primary task will be to sustainably help meet the needs of a predicted 9.6 billion Earth residents and to recognize that societal food concerns are focused more and more on sustainable production and human health.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
240
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781623492892
Date de parution :
18-02-15
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
160 mm x 234 mm
Poids :
521 g

Les avis