•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Essentials in Fermentation Technology

Livre broché | Anglais | Learning Materials in Biosciences
79,45 €
+ 158 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This textbook teaches the principles and applications of fermentation technology, bioreactors, bioprocess variables and their measurement, key product separation and purification techniques as well as bioprocess economics in an easy to understand way. The multidisciplinary science of fermentation applies scientific and engineering principles to living organisms or their useful components to produce products and services beneficial for our society. Successful exploitation of fermentation technology involves knowledge of microbiology and engineering. Thus the book serves as a must-have guide for undergraduates and graduate students interested in Biochemical Engineering and Microbial Biotechnology

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
313
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9783030162290
Date de parution :
25-07-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
188 mm x 239 mm
Poids :
635 g

Les avis