Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Fao-Thiaroye Processing Technique

Towards Adopting Improved Fish Smoking Systems in the Context of Benefits, Trade-Offs and Policy Implications from Selected Developing Countries

Food and Agriculture Organization, Koane Mindjimba
177,45 €
+ 354 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This publication presents the FAO-Thiaroye (FTT) fish smoking technique and provides recommendations to unleash its potential: e.g. developing a long-term and sustainable FTT strategy and benchmarking of FTT products. Reviewing lessons from 16 countries, it makes the case for an evidence-based policy backbone to safeguard the sustainable, eco-friendly supply of safe smoked (and dried) fishery products to support food security, particularly in the developing world. More than 60 percent of global production of smoked fishery products takes place in Africa and Asia. However, prevailing processing technologies entail significant deleterious health implications for both processors and consumers. The main hazard relates to polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs), which are known to have carcinogenic potential. The FTT was developed in response to the PAH challenge and leverages the Codex Alimentarius Code of Practice guidelines. The report concludes that FTT addresses the PAH problem and yields products that comply with international limits, while fostering many social, economic and environmental benefits. However, experience from some African and Asian countries points to the need for a context-driven balance that ensures that the gains associated with its use can be realized without hampering fisheries' resources status and trade dynamics.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
156
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9789251314692
Date de parution :
24-08-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
208 mm x 295 mm
Poids :
453 g

Les avis