•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Fermented Vegetables

Creative Recipes for Fermenting 64 Vegetables & Herbs in Krauts, Kimchis, Brined Pickles, Chutneys, Relishes & Pastes

Kirsten K Shockey, Christopher Shockey
Livre broché | Anglais
38,95 €
+ 77 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Master the techniques for making sauerkraut, kimchi, pickles, and other savory, probiotic-rich foods in your own kitchen.This easy-to-follow, comprehensive guide presents more than 120 recipes for fermenting 64 different vegetables and herbs. Learn the basics, and then refine your technique as you expand your repertoire to include curried golden beets, pickled green coriander, and carrot kraut. With a variety of creative and healthy recipes, many of which can be made in batches as small as one pint, you'll enjoy this fun and delicious way to preserve and eat your vegetables.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
376
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781612124254
Date de parution :
07-10-14
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
218 mm x 227 mm
Poids :
966 g

Les avis