•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food Anatomy

The Curious Parts & Pieces of Our Edible World

Julia Rothman
Livre broché | Anglais | Anatomy
26,45 €
+ 52 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Seasoned foodies are sure to eat up all the fun facts in Julia Rothman's Food Anatomy, a tasty tour of cusine from all around the world.

Julia Rothman starts with an illustrated history of food and ends with a global tour of street eats. Along the way, Rothman serves up a hilarious primer on short-order egg lingo and a mouthwatering menu of how people around the planet serve fried potatoes-and what we dip them in.

Award-winning food journalist Rachel Wharton lends her expertise to this light-hearted exploration of everything food that bursts with little-known facts and delightful drawings.

Also available in Julia Rothman's Anatomy series: Nature Anatomy, Nature Anatomy Notebook, Ocean Anatomy, Farm Anatomy and Wildlife Anatomy.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
224
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781612123394
Date de parution :
15-11-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
165 mm x 226 mm
Poids :
635 g

Les avis