•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food and War in Twentieth Century Europe

Rachel Duffett
Livre broché | Anglais
67,95 €
+ 135 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Wars cannot be fought and sustained without food and this unique collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the twentieth century. A comparative perspective which incorporates belligerent, occupied and neutral countries provides new insights into the relationship between food and war. The analysis ranges from military provisioning and systems of food rationing to civilians' survival strategies and the role of war in stimulating innovation and modernization.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
294
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781138261037
Date de parution :
23-11-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
417 g

Les avis