•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food Contact Materials Analysis

Mass Spectrometry Techniques

Livre relié | Anglais | Food Chemistry, Function and Analysis | n° 10
295,95 €
+ 591 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Mass spectrometric techniques have developed to provide increasing solutions to solve problems in food processing and packaging. Even the smallest amount of contamination in food can cause a problem for food production companies, thus they are keen to find speedy and efficient quality control methods. This book outlines how ingredients and their interrelationship with processing and packaging have developed with the exploitation of mass spectrometry and gives practical protocols to stake holders showing the flexibility of this technique. With huge relevance worldwide, it will appeal to food packaging scientist and mass spectrometry practitioners alike.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
288
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 10

Caractéristiques

EAN:
9781788011242
Date de parution :
25-01-19
Format:
Livre relié
Format numérique:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Dimensions :
163 mm x 234 mm
Poids :
544 g

Les avis