•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food in the American Military

A History

John C Fisher, Carol Fisher
Livre broché | Anglais
59,45 €
+ 118 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

American soldiers and sailors have progressed from simple campfire and ship's deck cooking to today's nutritionally sound, menu diverse, high tech, and ethnically correct feeding options. This book describes in great detail the development of rations used by America's military war by war from the Revolutionary period to the present, especially the challenges of preserving and transporting the food. It discusses research into rations, the evolution of the training of cooks and bakers and others, and various methods of storage, preparation, and distribution of food. Numerous first-person accounts appear throughout.

Instructors considering this book for use in a course may request an examination copy here.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
291
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780786434176
Date de parution :
01-12-10
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
175 mm x 251 mm
Poids :
521 g

Les avis