•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food Protein Sources

N. W. Pirie
Livre broché | Anglais | International Biological Programme Synthesis | n° 4
60,95 €
+ 121 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book was first published in 1975. Food protein can be produced in many different ways. Some sources, e.g. products from domestic animals, are so well known that they need only brief mention in a book such as this. Others necessitate the use of sophisticated technology; their merits and potentialities are discussed at sufficient length to allow their world role to be assessed and to illustrate the directions in which research is needed. Special attention is given to sources from which food protein could be made by simple techniques in regions where protein deficiency is acute. The methods discussed include mechanical extraction, biological modification, and biological conversion. The final section discusses quality control and the acceptability of novel foods.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
284
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 4

Caractéristiques

EAN:
9781107403826
Date de parution :
12-01-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
381 g

Les avis