Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food Safety Management

Implementing a Food Safety Program in a Food Retail Business

Hal King
Livre broché | Anglais | Food Microbiology and Food Safety
106,95 €
+ 213 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The goal of this book is to show how to build and manage a food safety department that is tasked with ensuring food safety within a food retail business. The experiences of the author as the head of Food and Product Safety at Chick-fil-A will be used as the model. Specifically, the book will discuss the specific components of a food safety program, the tactics needed to establish these components (forming the majority of the chapters), how to measure the success of each component, and how to influence the organization to ensure resources to support the program. The book will also focus on how to choose and work with the appropriate partners, validate the value to the business, and initiate the new component throughout the organization, including how to sustain the component within the program.

Five features of this book that make it distinctive are:

  • Most current "How to" book on leading a food safety department from the perspective of a respected national brand
  • Provides the proper organization and methods to manage the work necessary to ensure food safety within the organization
  • Provides the means to utilize risk-based decisions linked to business practices that accommodate a business analysis model
  • Demonstrates step-by-step examples that can be used for continuous improvement in sustaining food safety responsibilities
  • Provides examples on how to gain influence and obtain resources to support food safety responsibilities

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
130
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781493901999
Date de parution :
08-02-15
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
213 g

Les avis