•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Foreign Body Prevention, Detection and Control: A Practical Approach

Peter Wallin, P Haycock
259,45 €
+ 518 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The book is essential for food manufacturers using HACCP procedures to ensure quality control. In particular, it offers practical information for production engineers and quality assurance personnel involved in minimizing the risk of foreign body contamination reaching the consumer. Recent developments in both technology and techniques are assessed and compared to more established methods in order to provide the most up-to-date and pragmatic advice for food manufacturers.The major sources of foreign body contamination are shown and the methods and machinery available to prevent food adulteration are analyzed. The capabilities and limitations of the machines used to remove foreign matter from food are considered in detail. It describes the detection methods available and how they are used in the food industry. In particular the capabilities and limitations of the machines used is dealt with in sufficient detail for them to be understood by technologists and scientists from disciplines other than engineering.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
360
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 4

Caractéristiques

EAN:
9780751404166
Date de parution :
31-07-98
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
707 g

Les avis