•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

From Field to Plate

Michael Bright
Livre broché | Anglais | Source to Resource
12,95 €
+ 25 points
Format
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Most of us eat three full meals a day, but where does the food that reaches our plates, stocks our fridges, and fills the supermarket shelves come from? This informative book shows how methods of growing, using, and delivering food - one of the most vital resources to humans - have developed and changed throughout time. Find out about the history of food production and present-day methods of farming. Learn about food delivery, the processes used to preserve and store food to make it last longer, how different foods are prepared, and food safety. Real-world examples encourage discussion of the ethics and worldwide impact of the production, distribution, and consumption of this global resource.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
32
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780778727095
Date de parution :
15-08-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
198 mm x 249 mm
Poids :
136 g

Les avis