•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Gluten-Free for Kids

Wendy Pirk, James Darcy, Ashley Billey
Reliure spiralée | Anglais | New Original
23,95 €
+ 47 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

If you are struggling with feeding your gluten-sensitive or celiac child, we've got you covered. These kitchen-tested recipes are sure to please even the most finicky eaters. They taste great and may even solve your birthday party and holiday cooking and baking issues. Practical Gourmet and Company's Coming are proud to present a cookbook specifically designed with an entire range of gluten-free recipes for baked goods and meal dishes with your children in mind. Using alternative flours and other ingredients to replace the gluten, you can whip up many simple, yet delectable, dishes that your kids will actually eat. These kid-friendly recipes include: - chocolate chip cookies - bread and buns - whoopie pies - birthday cake - pita bread - mac 'n' cheese - perogies - chicken fingers - shake 'n' bake pork chops - quesadillas - chicken noodle salad Also included are tips, variations, substitutions and a glossary of gluten-free ingredients.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
160
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781988133126
Date de parution :
01-09-20
Format:
Reliure spiralée
Dimensions :
165 mm x 229 mm
Poids :
408 g

Les avis