•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Grilling Encyclopedia

An A-To-Z Compendium of How to Grill Almost Anything

Livre broché | Anglais
17,95 €
+ 35 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A practical, step-by-step guide to grilling over 250 different kinds of food--from vegetables, wild game, and all varieties of fish and fowl to the old standards: steaks, roasts, sausages (over 50 varieties), and hamburgers--with information on:
--Selecting the best food to grill and preparing it
-The number of coals to use and the optimum fire temperature
-Using direct and indirect heat
-How to tell when the food is done
-Suitable marinades, sauces, side dishes, and beverages

A practical manual, intended for the home cook using the most readily available equipment, supplies, and ingredients, The Grilling Encyclopedia is a book that anyone can pick up, follow, and use to successfully prepare a fresh, tasty grilled meal.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
352
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780871135636
Date de parution :
04-02-94
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
187 mm x 234 mm
Poids :
576 g

Les avis