Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Growing Food in Cities

Social Innovation Strategies for Sustainable Development

Nicholas Ardill
Livre relié | Anglais | Cities and Nature
147,95 €
+ 295 points
Format
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book examines social innovation strategies in the collaborative development of spaces for growing food in cities. It enables readers to gain valuable insights into an innovative social and spatial practice whilst advancing knowledge in an emerging area of research. The book will also be of great relevance to social activists, urban designers, planners, and decision-makers with an interest in applying this expertise to their own neighbourhoods and cities.

Urban food growing spaces have multiplied in recent times. This green and inclusive urbanism creates social value for the health, wellbeing, and welfare of local inhabitants. Therefore, there is a convincing argument to investigate innovative spatial practices that can enable cities to meet the needs of an increasing population. Despite the mounting interest in collective approaches to sustainable development, limited attention has been given to the diverse ways in which this social action has been pursued. How are urban food growing spaces produced through social innovation? What are the innovative processes that can be translated in a replicable model to other cities, yet suitable for local needs, to support the development of healthier, more socially just built environments?

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
304
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9783030984748
Date de parution :
12-05-22
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
160 mm x 241 mm
Poids :
707 g

Les avis