•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Houston Chef's Table

Extraordinary Recipes from the Bayou City's Iconic Restaurants

Arthur Meyer
Livre relié | Anglais | Chef's Table
26,45 €
+ 52 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Houston is the dining out capital of Texas, with a food scene that reflects the city itself--talented, entrepreneurial, diverse, and quite modern. Barbeque and Tex-Mex are certainly present, but do not define the dining experience. Modern American cuisine brought into focus by Mark Cox of Mark's American Cuisine and fine-dining Italian style served by award-winning Tony's both set the stage for a dining experience independent of Texas' reputation for big steaks and enchiladas. And numerous establishments court the palate for Thai, Indian, Caribbean, Brazilian, and Turkish foods. Houston Chef's Table is the first cookbook to gather Houston's best chefs and restaurants under one cover. Including a signature "at home" recipe from seventy iconic dining establishments, the book is a celebration of the city's diverse cultural influences. Full-color photos throughout highlight fabulous dishes, famous chefs, and Houston landmarks.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
187
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780762778300
Date de parution :
06-11-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
190 mm x 236 mm
Poids :
748 g

Les avis