Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

How to Cook Everything Fast

A Better Way to Cook Great Food

Mark Bittman
Livre relié | Anglais
54,95 €
+ 109 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Homemade wonton soup in 30 minutes. Chicken Parmesan without dredging and frying. Fruit crisp on the stovetop. The secret to cooking fast is cooking smart--choosing and preparing fresh ingredients efficiently.

In How to Cook Everything Fast, Mark Bittman provides a game plan for becoming a better, more intuitive cook while you wake up your weekly meal routine with 2,000 main dishes and accompaniments that are simple to make, globally inspired, and bursting with flavor.

How to Cook Everything Fast is a book of kitchen innovations. Time management-- the essential principle of fast cooking-- is woven into revolutionary recipes that do the thinking for you. You'll learn how to take advantage of downtime to prepare vegetables while a soup simmers or toast croutons while whisking a dressing. Just cook as you read--and let the recipes guide you quickly and easily toward a delicious result.

Bittman overhauls hundreds of classics through clever (even unorthodox) use of equipment and techniques--encouraging what he calls "naturally fast cooking"--and the results are revelatory.
There are standouts like Cheddar Waffles with Bacon Maple Syrup (bold flavors in less time); Charred Brussels Sprout Salad with Walnuts and Gorgonzola (the food processor streamlines chopping); Spaghetti and Drop Meatballs with Tomato Sauce (no rolling or shaping); and Apple Crumble Under the Broiler (almost instant dessert gratification).
Throughout, Bittman's commonsense advice and plentiful variations provide cooks with freedom and flexibility, with tips for squeezing in further shortcuts, streamlined kitchen notes, and illustrations to help you prep faster or cook without a recipe.

How to Cook Everything Fast puts time on your side and makes a lifetime of homemade meals an exciting and delicious reality.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
1056
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780470936306
Date de parution :
07-10-14
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
218 mm x 246 mm
Poids :
2041 g

Les avis