•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Technique
  6. Chimie industrielle & Procédés de production
  7. Hurdle Technologies: Combination Treatments for Food Stability, Safety and Quality

Hurdle Technologies: Combination Treatments for Food Stability, Safety and Quality

Lothar Leistner, Grahame W Gould
Livre broché | Anglais | Food Engineering
167,95 €
+ 335 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Hurdle Technologies: Combination Treatments for Food Stability, Safety and Quality is the first work on hurdle technology in which all aspects, the possibilities and limitations of hurdle technology, are comprehensively outlined and evaluated. World-renowned on the subject, Leistner and Gould were instrumental in the development of the hurdle technology concept and in the last decades have obtained much practical experience in the application of this successful approach in the food industry worldwide.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
194
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781461352204
Date de parution :
20-09-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
178 mm x 254 mm
Poids :
376 g

Les avis