•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Technique
  6. Protection de l'environnement
  7. Impact of Water Quality on the Inactivation of Bacterial and Viral Pathogens

Impact of Water Quality on the Inactivation of Bacterial and Viral Pathogens

C Mysore, M Privost, J Leparc
Livre broché | Anglais | Awwarf Report S
177,45 €
+ 354 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The results from this research affirmed the fact that inactivation of microorganisms by chemical disinfectants is influenced by disinfection, microbial, and water quality factors and the various interactions between these factors. The results showed that for all disinfectants, temperature is a key parameter that influences disinfection efficiency. The effect of turbidity was generally of less importance than pH and temperature. The safety factors (1.5 to 2.0) that are applied in the USEPA Ct tables should be satisfactory to account for these effects, not to mention the additional safety factors that are employed during Ct calculations (Cresidual and t10). Research Partner: USEPA

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
196
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781843398752
Date de parution :
01-06-04
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
210 mm x 276 mm
Poids :
444 g

Les avis