•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Indian Masala Chutney and Pickle

The Real Flavor of Indian Food

La Fonceur
Livre broché | Anglais
45,95 €
+ 91 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Masale/spices are an integral part of Indian cooking. These spices have medicinal and therapeutic effects. They help in maintaining the normal functioning of the body. Spices contain flavonoids, a type of antioxidant that helps prevent chronic diseases such as heart disease, diabetes, and cancer. The most common masale used in Indian cooking are garam masala, chole masala, and panch phoran. These spice blends are readily available in the market, but making them in the home ensures you eat a fresh, flavorsome, and pure form of masala that gives your food the most authentic taste and maximum health benefits. Full Color Print Edition

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
24
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9798210557148
Date de parution :
23-08-24
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
58 g

Les avis