•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Biologie
  6. Biochimie
  7. Introduction to Biocatalysis Using Enzymes and Microorganisms

Introduction to Biocatalysis Using Enzymes and Microorganisms

S M Roberts, Tel
Livre broché | Anglais
66,45 €
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This is an introductory text intended to give the newcomer to this area a comprehensive insight into the science of biotransformations. The book traces the history of biotransformations, clearly spells out the pros and cons of conducting enzyme-mediated versus whole-cell bioconversions, and gives a variety of examples wherein the bio-reaction is a key element in a reaction sequence leading from cheap starting materials to valuable end-products (such as pharmaceuticals and agrochemicals, fragrances and flavors). The authors cover biotransformations involving the hydrolysis of esters, amides and nitriles, the synthesis of esters and amides, reduction and oxidation reactions and carbon-carbon bond-forming systems. The book finishes with a discussion of some industrially important large-scale bioconversions. The text will be suitable for advanced undergraduates, graduate students, and professionals in the areas of biochemistry, organic chemistry, biotechnology, microbiology, and industrial chemistry.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
208
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780521436854
Date de parution :
27-01-95
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
153 mm x 227 mm
Poids :
294 g

Les avis