•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Introduction to Food Process Engineering

P G Smith
Livre broché | Anglais | Food Science Text
111,95 €
+ 223 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This is a new book on food process engineering which treats the principles of processing in a scientifically rigorous yet concise manner, and which can be used as a lead in to more specialized texts for higher study. It is equally relevant to those in the food industry who desire a greater understanding of the principles of the food processes with which they work. This text is written from a quantitative and mathematical perspective and is not simply a descriptive treatment of food processing. The aim is to give readers the confidence to use mathematical and quantitative analyses of food processes and most importantly there are a large number of worked examples and problems with solutions. The mathematics necessary to read this book is limited to elementary differential and integral calculus and the simplest kind of differential equation.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
510
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781489978820
Date de parution :
23-08-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
178 mm x 254 mm
Poids :
907 g

Les avis