•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
83,95 €
+ 167 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The authors present a basic and accessible introduction to the world of microbiology. In the first section, "Microbial Structure and Mode of Life," the structure and functioning of fungi, bacteria, and viruses are discussed (with particular attention paid to the description and discussion of their reproduction and nutrition). The second section, "Handling Microbes," introduces the methods used to culture, control, and study these organisms in the laboratory. The final section covers the "Isolation, Classification and Identification of Microbes." This book will be suitable as a basic text for undergraduate students of microbiology

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
252
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780521449779
Date de parution :
26-01-96
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 230 mm
Poids :
371 g

Les avis