•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Jeanne Marie Martin's Light Cuisine

Seafood, Poultry and Egg Recipes for Healthy Living

Jeanne Marie Martin
Livre broché | Anglais
26,95 €
+ 53 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

More and more North Americans have been moving away from a meat-centred diet, for health, ideological, environmental and/or economic reasons. This latest book by Jeanne Marie Martin, an internationally known natural food writer, is a complete guide to the new lifestyle.

There are more than 120 recipes for mouth-watering and guilt-free appetizers, soups, salads, entrees and more - all of them free of refined foods and artificial additives, many of them dairy- and wheat-free. The book includes a guide to reducing red meat in the diet, food combining tips, and helpful pointers on selecting and storing poultry and seafood. And there are some great surprises: why the much-maligned egg is really one of nature's perfect health foods, how to make Chicken Kiev without any red meat-and yes, you can serve a delicious, low-fat tempura at your next dinner party!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
180
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781550171235
Date de parution :
01-01-95
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
150 mm x 226 mm
Poids :
272 g

Les avis