En raison de l'affluence sans précédent, votre commande online avec livraison à domicile peut actuellement prendre un peu plus de temps que prévu. Besoin de quelque chose d'urgence ? Choisissez de retirer dans un magasin avec du stock. Nos magasins vous accueillent à bras ouverts !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
En raison de l'affluence sans précédent, votre commande online avec livraison à domicile peut actuellement prendre un peu plus de temps que prévu. Besoin de quelque chose d'urgence ? Choisissez de retirer dans un magasin avec du stock. Nos magasins vous accueillent à bras ouverts !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Labor in the Tourism and Hospitality Industry

Skills, Ethics, Issues, and Rights

Abdallah M Elshaer
Livre relié | Anglais | Advances in Hospitality and Tourism
177,45 €
+ 354 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

An organization's workforce is arguably the greatest asset of any organization, and tourism and hospitality is an extremely labor-intensive industry. This volume takes an in-depth look at workforce issues in the tourism and hospitality industry, focusing on labor skills, ethics, rights, and more. It examines manpower planning beyond forecasting estimates to include investigative techniques in a way that offers insight for economic planning in both tourism and tourism education. The authors use economic, sociological, and psychological analysis and take a pragmatic stance on the challenges of the workforce.

The authors look at the specifics of the labor market of the tourism and hospitality industry, discussing the current status of the industry's organizations and how they are suffering labor shortages (qualitative or quantitative) and constant turnover-resulting in significant costs to organizations. Topics such as low wages and overdependence on tipping, workforce diversity, technological change resistance, and seasonality issues, and more are examined. The volume also provides a section on labor rights in the tourism and hospitality industry, which looks at labor trafficking and issues in social justice and human rights.

Key features:

- Provides an in-depth understanding of tourism employment

- Presents a critical analysis of labor supply and demand in the tourism and hospitality industries

- Considers the need for specific labor skills and training

- Examines the reasons for labor shortages and turnover in the tourism and hospitality industry

- Discusses labor ethics and social responsibility in hospitality/tourism organizations

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
548
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781771887311
Date de parution :
24-05-19
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
163 mm x 236 mm
Poids :
975 g

Les avis