•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Laurel

Modern American Flavors in Philadelphia

Nicholas Elmi, Adam Erace
Livre relié | Anglais
41,95 €
+ 83 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

An Exquisite Seasonal Tasting Menu from the Heart of South Philly

Laurel, the first book from restaurateur and Top Chef winner Nicholas Elmi, promises to be as engrossing and delicious as its restaurant namesake, a culinary stronghold in South Philly.

Elmi's French background and training informed Laurel from the start, but Laurel is a true American restaurant with a modern feel. The acclaimed nine-course tasting menu is unmatched in Philadelphia. Elmi does seasonality just right.

  • Fall brings Apple-Yuzu Consommé, Marinated Trout Roe, and Bitter Greens.
  • Winter serves up Bourbon-Glazed Grilled Lobster, Crunchy Grains, and Apple Blossom,
  • Spring is evidenced by Black Sea Bass, Peas, and Rhubarb
  • Summer is distilled in Marigold-Compressed Kohlrabi, Buckwheat, and Cured Egg.

The book is also a letter of gratitude to the restaurant's suppliers, whose work colors every dish they serve. Each chapter is a full nine-course tasting menu with accompanying cocktail, and almost as delicious on the page as the meal itself.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
224
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780762491735
Date de parution :
17-09-19
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
208 mm x 257 mm
Poids :
1088 g

Les avis