•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Leaves as Vegetables

Food Significance and Nutritional Information

Roby Jose Ciju
Livre broché | Anglais | All about Vegetables
13,95 €
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book explains nutrition and food uses of 48 leafy vegetables. Leafy vegetables or vegetable greens are considered to be richest source of dietary fiber, vitamins and minerals. Daily consumption of minimum 100 to 150 grams of leafy vegetables along with a main diet is recommended by many health experts for balanced nutrition of a human body. Apart from its health-providing properties many leafy vegetables are considered to have medicinal benefits also, especially those vegetable greens which are loaded with antioxidant vitamins and minerals.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
204
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781076584960
Date de parution :
27-06-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
303 g

Les avis