•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Louisiana Crawfish:

A Succulent History of the Cajun Crustacean

Sam Irwin
Livre broché | Anglais | American Palate
27,95 €
+ 55 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The hunt for red crawfish is the thing, the raison d'etre, of Acadian spring. Introduced to Louisiana by the swamp dwellers of the Atchafalaya Basin, the crawfish is a regional favorite that has spurred a $210 million industry. Whole families work at the same fisheries, and annual crawfish festivals dominate the social calendar. More importantly, no matter the occasion, folks take their boils seriously: they'll endure line cutters, heat and humidity, mosquitoes and high gas prices to procure crawfish for their families' annual backyard boils or their corporate picnics. Join author Sam Irwin as he tells the story--complete with recipes and tall tales--of Louisiana's favorite crustacean: the crawfish.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
176
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781626192362
Date de parution :
18-02-14
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 231 mm
Poids :
294 g

Les avis