•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Making Your Own Mead

43 Recipes for Homemade Honey Wines

Peter Duncan, Bryan Acton
Livre broché | Anglais
13,95 €
+ 27 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Once the drink of choice for Viking marauders and medieval kings, mead is enjoying a renaissance in popularity. The "nectar of the gods" is easy to make at home using just honey, water and yeast. This practical guidebook will inspire you to take up the craft, with a basic guide to mead-making techniques plus 43 recipes for brewing the world's oldest alcoholic beverage. Making Your Own Mead shows you how to produce an array of tasty mead variations, by blending honey with herbs, spices, fruits, berries, and more. Just because mead is made from honey doesn't mean it has to be sweet. Versatile mead can be dry as a bone or seductively sweet, sparkling or still, fruity or spicy. Discover how to make different types of mead like fruit-flavored melomels, grape-based pyments, spiced metheglins, and apple cysers. You'll also find recipes for mixing up your mead in classic drinks like a honey bishop or a twelfth night wassail.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
64
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781565237834
Date de parution :
01-07-13
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
146 mm x 227 mm
Poids :
167 g

Les avis