•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Mastering the Art of French Cooking, Volume 2

A Cookbook

Julia Child, Simone Beck
Livre broché | Anglais | Mastering the Art of French Cooking | n° 2
55,95 €
+ 111 points
Format
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The beloved sequel to the bestselling classic, Mastering the Art of French Cooking, Volume II presents more fantastic step-by-step French recipes for home cooks.

Working from the principle that "mastering any art is a continuing process," Julia Child and Simone Beck gathered together a brilliant selection of new dishes to bring you to a yet higher level of culinary mastery.

They have searched out more of the classic dishes and regional specialties of France, and adapted them so that Americans, working with American ingredients, in American kitchens, can achieve the incomparable flavors and aromas that bring up a rush of memories--of lunch at a country inn in Provence, of an evening at a great Paris restaurant, of the essential cooking of France.

From French bread to salted goose, from peasant ragoûts to royal Napoleons, recipes are written with the same detail, exactness, and clarity that are the soul of Mastering the Art of French Cooking.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
648
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 2

Caractéristiques

EAN:
9780394721774
Date de parution :
12-09-83
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
181 mm x 253 mm
Poids :
1079 g

Les avis