Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
In this indispensable volume of kitchen wisdom, Julia Child gives home cooks the answers to their most pressing cooking questions--with essential info...Savoir plus
First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain s...Savoir plus
Julia Child lernte die französische Küche in Paris kennen, wo sie sich in den 1950er an der renommierten «Ecole du Cordon Bleu» ausbilden liess. Zusam...Savoir plus
Julia Child lernte die französische Küche kennen, als sie mit ihrem Mann, dem Diplomaten Paul Child, in den 1950er Jahren in Frankreich lebte. Zurück ...Savoir plus
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from ...Savoir plus
Two legendary cooks invite us into their kitchen and show us the basics of good home cooking. Julia Child and Jacques Pépin are synonymous with good f...Savoir plus
La continuación del clásico que revolucionó la pedagogía culinaria. Dominar cualquier arte requiere siempre un proceso, esto explica la necesidad de p...Savoir plus
Julia Child revolucionó la forma de cocinar en los hogares de todo el mundo. Tras estudiar en la reputada academia Le Cordon Bleu de París, abrió su p...Savoir plus
NEW YORK TIMES BESTSELLER - The definitive cookbook on French cuisine for American readers: "What a cookbook should be: packed with sumptuous recipes,...Savoir plus
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk besc...Savoir plus
NATIONAL BESTSELLER - Julia's story of her transformative years in France in her own words is "captivating ... her marvelously distinctive voice is pr...Savoir plus
NEW YORK TIMES BESTSELLER - The definitive cookbook on French cuisine for American readers: "What a cookbook should be: packed with sumptuous recipes,...Savoir plus
A guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette.Savoir plus
A beautiful new edition of the beloved cookbook capturing the spirit of Julia Child's debut TV show, which made her a star and is now featured as the ...Savoir plus
The beloved sequel to the bestselling classic, Mastering the Art of French Cooking, Volume II presents more fantastic step-by-step French recipes for ...Savoir plus
A delightful collection of interviews with the beloved Julia Child--"The French Chef," author, and television personality who revolutionized home cook...Savoir plus
The beloved sequel to the bestselling classic, Mastering the Art of French Cooking, Volume II presents more fantastic step-by-step French recipes for ...Savoir plus
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desser...Savoir plus
Baking with Julia Nothing promises pleasure more readily than the words "freshly baked." And nothing says magnum opus as definitively as Baking with J...Savoir plus
Perfect for home cooks, Julia fans, and anyone who simply loves to eat and drink--a delightful collection of the beloved chef and bestselling author's...Savoir plus
A guide to French cooking with over 1000 authentic and delicious recipes for various key French dishes from Boeuf Bourguignon to the perfect croissant...Savoir plus
The beloved icon and author of best-selling classic Mastering the Art of French Cooking presents an array of delectable French recipes that first made...Savoir plus