•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Mathématiques
  6. Mathématiques appliquées
  7. Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology

Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology

Livre relié | Anglais | Institute of Food Technologists
234,95 €
+ 469 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Mathematical and Statistical Approaches in Food Science and Technology offers an accessible guide to applying statistical and mathematical technologies in the food science field whilst also addressing the theoretical foundations. Using clear examples and case-studies by way of practical illustration, the book is more than just a theoretical guide for non-statisticians, and may therefore be used by scientists, students and food industry professionals at different levels and with varying degrees of statistical skill.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
536
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781118433683
Date de parution :
03-03-14
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
188 mm x 249 mm
Poids :
1202 g

Les avis