•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Microbial Risk Analysis of Foods

Michael P. Doyle, Donald Schaffner
Livre relié | Anglais | Emerging Issues in Food Safety
111,95 €
+ 223 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Provides an invaluable explanation of microbial risk assessment of foods and clear interpretations of the implications.

  • Expands the basics of microbial risk assessment to include the relationship between risk assessment and other microbial food safety concepts, such as the Hazard Analysis and Critical Control Points and Food Safety Objective approaches.
  • Includes a practical case study chapter that applies key concepts presented in the book in a real situation.
  • Provides a comprehensive and expansive approach to the subject of microbial risk assessment.
  • Serves as a useful resource for university researchers, graduate students, industry analysts, and government risk managers.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
270
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781555814618
Date de parution :
10-10-07
Format:
Livre relié
Format numérique:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Dimensions :
161 mm x 237 mm
Poids :
449 g

Les avis