•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Microbiology of Fresh Produce

Michael P. Doyle, Karl R. Matthews
Livre relié | Anglais | Emerging Issues in Food Safety
100,95 €
+ 201 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Presents the latest research and industry practices promoting microbiological safety of fruits and vegetables. - Examines key issues of microbiological safety of fresh produce, from production to consumption, and focuses on the unique challenges the specialists encounter in controlling microorganisms found on produce. - Highlights microorganisms associated with human illness and linked to consumption of contaminated produce. - Discusses industry trends and topical issues, including the microbiology of imported and domestic produce, good agricultural practices, irradiation, edible films, and diagnostic techniques used in the field. - Features a chapter devoted to the practices related to the safety of seed sprouts, covering valuable information relevant to the producer, researcher, and extension specialist.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
239
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781555813574
Date de parution :
20-12-05
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
147 mm x 226 mm
Poids :
544 g

Les avis