•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Biologie
  6. Microbiologie
  7. Milk Production, Quality and Composition of Traditionally Managed Camels

Milk Production, Quality and Composition of Traditionally Managed Camels

Non-genetic factors and their physiological effects on production and nutritional quality of camel milk under pastoral management conditions of Pakistan

Sibtain Ahmad, M Yaqoob, M Tariq
Livre broché | Anglais
48,45 €
+ 96 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Present manuscript reports about the factors affecting milk production & composition & also points out the management factors affecting udder health in traditionally managed camels.Season of the year, parity & stage of lactation affected significantly(p0.05) on milk acidity, parity significantly affecting (p0.05) on %age protein, fat, lactose, acidity and SNF. This study indicated that camels are reliable source of milk in hostile regions & proper mastitis control program & provision of adequate feed & water during extreme weather would result in better production.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
112
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783844310986
Date de parution :
01-03-11
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
176 g

Les avis