•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Nanoscience and Nanotechnology in Foods and Beverages

Vellaichamy Chelladurai, Digvir S Jayas
Livre relié | Anglais
222,95 €
+ 445 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Potential applications of nanotechnology in food industry include: encapsulation and delivery of substances in targeted sites, increasing flavor, introducing antibacterial nanoparticles into food, enhancing shelf life, sensing contamination, improved food storage, tracking, tracing, and brand protection. This book provides a basic understanding of the nanoscience and nanotechnology and their applications to different food industry sectors, covering both benefits and drawbacks using nanotechnology in food processing and discussing the development of an international regulatory framework.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
326
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781498760638
Date de parution :
03-12-18
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
156 mm x 233 mm
Poids :
792 g

Les avis