Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

No Bones Jones Festival Cookbook

Veggie & Vegan Recipes Enjoyed Over 25 Years

Hugh Jones, Mark Jones, Jill Jones
Livre broché | Anglais
24,45 €
+ 48 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Hugh and Jill Jones' award-winning company No Bones Jones supplies festivalgoers across the UK with high-quality, wholesome vegetarian and vegan food with an emphasis on natural, fresh ingredients and low-carbon working practices. Their food has proved so popular that Hugh is a regular contributor on BBC radio, discussing recipes and cooking live on air. As well as tried-and-tested recipes from their repertoire, perfected over 25 years and written to be straightforward for less-experienced cooks to follow, the book explores their vegetarian and green ethos and recounts the fascinating and often highly amusing anecdotes behind the discovery or development of their recipes, accompanied throughout by mouthwatering photos of the food and the locations that inspired it. Will appeal to anyone interested in vegetarian or vegan food and a green, low-carbon lifestyle, and especially to younger people who are into the festival lifestyle. Anyone who's keen to expand their repertoire of really good quality, healthy food will find the book invaluable, especially inexperienced cooks, because of the helpful tips and straightforward, delicious recipes. Also includes many gluten-free recipes.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
176
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781912631063
Date de parution :
22-08-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
170 mm x 231 mm
Poids :
544 g

Les avis