•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Nonthermal Preservation of Foods

Livre relié | Anglais | Food Science and Technology | n° 82
286,45 €
+ 572 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

"Written by four experts actively researching alternatives to conventional thermal methods in food preservation. Presents information on traditional and emerging nonthermal food processing technologies in a convenient, single-source volume--offering an incisive view of the latest experimental results, state-of-the-art applications, and new developments in food preservation technology. Furnishes a thorough review of nonthermal techniques such as high hydrostatic pressure, pulsed electric fields, oscillating magnetic fields, light pulses, ionizing irradiation, the use of chemicals and bacteriocins as preservation aids, and combined methods/hurdle technology."

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
296
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 82

Caractéristiques

EAN:
9780824799793
Date de parution :
06-10-97
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
158 mm x 237 mm
Poids :
489 g

Les avis